Az utolsó hazai alapszakasz mérkőzés jön szombaton

Szombaton 18 órakor a Kometa Kaposvári KK együttesét fogadja a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a Messzi István Sportcsarnokban.

A két gárda kaposvári összecsapását a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét nyerte 86-97-re december közepén. Azóta a somogyiak jelentős átalakuláson mentek túl, új vezetőedző és új játékosok is érkeztek hozzájuk. Február végén jelentették be Filipovityot, aki Brazíliából tért vissza oda, ahol fiatal korában pallérozódott. 

A Kaposvár az előző három meccsét elbukta, míg a hírös városiak egy győzelmet és két vereséget tudhatnak magukénak az előző három körből. A tabella alsó felében elhelyezkedő csapatok számára különböző okoknál fogva lesz igazán fontos a szombati megmérettetés. Ivkovic Stojan szakmai igazgató nehéz összecsapásra számít. 

- Idegenben sikerült őket megvernünk, ám azóta erősítéseken mentek keresztül - nyilatkozta Ivkovic Stojan. -  Ötödik külföldivel egészültek ki, és magyar szinten prémium igazolást jelentettek a közelmúltban Filipovity Márkó személyében.  Komoly befektetéssel mennek bele a véghajrába, és nekik még megvan az esélyük a legjobb nyolc kiharcolására. Minden bizonnyal azért jönnek, hogy itt tegyék meg efelé az első lépést, de mi is mindent megteszünk azért, hogy mi kerüljünk ki győztesen. Tudjuk, hogy egy nagyon nehéz összecsapás lesz. Most rendben van a csapatunk, egyedül Váczi Tamás bajlódik derékfájással. Én kezelem, reméljük szombatra már ő is a legjobb formában lesz. Ha úgy tudunk játszani, mint a Körmend ellen, akkor itthon tudjuk tartani a pontokat. Szurkolóink támogatására számítunk - zárta gondolatait a szakmai igazgató.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kometa Kaposvári KK
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 25. forduló
2024. március 23., szombat 18:00 - Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Pozsonyi László, Sörlei Attila
MKOSZ ellenőr: Reisz Péter

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.

 



Szurkolói információk

Most is lesz van egy dobásod játék, részletek itt 

Jegy- és bérletárak

 

 

Szerző: Komáromy András, 24-03-20 18:56

Kapcsolódó dokumentumok