Folytatódhat a Körmend elleni jó hazai széria

2011 óta nem tudta bevenni a kecskeméti csarnokot a Körmend, és ezt a szériát folytatná a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét.

Pénteken az utolsó előtti hazai meccsét vívja az alapszakaszban a kecskeméti férfi kosárlabdacsapat. A 18 órakor kezdődő összecsapáson az 5. helyezett Körmendet látják vendégül Ivkovic Stojan tanítványai. 

Mindkét gárda vereséggel a háta mögött várhatja a 23. fordulóbeli ütközetet. A hírös városiak Szolnokon maradtak alul (70-59), míg a vasiak egy nagy pofont kaptak hazai pályán az OSE ellen (79 - 117). 

Ivkovic Stojan szakmai igazgató úgy véli, hogy apróságokon fog múlni a mérkőzés kimenetele. A szurkolók támogatására különösen számít az egész csapat.

-Mindenki jól van szerencsére, és bevethető lesz pénteken a Körmend ellen. Ez most a legfontosabb - mutatott rá a Ivkovic Stojan. - Az edzéseken azt tapasztalom, hogy mindenki maximálisan odateszi magát. Én úgy érzem, hogy egy kis szikra kell csak nekünk, hogy újra elinduljunk felfelé, és visszanyerjük a kellő önbizalmunkat. A Körmend egy nagyon jó együttes. Most is vallom, hogy a Falco kivételével az összes többi csapat képes egymás ellen nyerni, ötven-ötven százalékos eséllyel szállhatnak szembe. Nehéz megjósolni, hogy mi lesz a kimenetele az ütközetnek. Nüanszok dönthetnek most is. Szeretném megköszönni ezúton is, hogy sokan eljöttek kedden a szurkolói ankétra. Pozitív élményekkel gazdagodtam, és tolmácsoltam a csapat felé ezeket az impulzusokat. Tizenkét éve együtt vagyunk jóban, rosszban. Most pénteken is számítunk szurkolóink biztatására.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Egis Körmend
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 23. forduló
2024. március 8., péntek 18:00 - Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Benczur Tamás, Jankovics Viktor Zsolt
MKOSZ ellenőr: Farkas Zoltán

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.

 


Szurkolói információk

Most is lesz van egy dobásod játék, részletek itt 

Jegy- és bérletárak

 

Szerző: Komáromy András, 24-03-06 14:24

Kapcsolódó dokumentumok