Harcolni fogunk a végsőkig

A 2021-22-es szezon utolsó hazai mérkőzése következik szombaton 18 órától a Messzi István sportcsarnokban. A tét nem kicsi, hiszen mindenképpen győzni kell, ha életben szeretnénk tartani a bronzérmes álmokat.

Az egyik csapat két győzelméig tartó bronzcsatában 1-0-ra vezet az Alba Fehérvár, miután szerdán győzni tudtak ellenünk 90-70-re.

Szombaton itt a lehetőség a visszavágásra,  18 órától a Messzi István sportcsarnokban bizonyíthatnak sokadszorra a szezon utolsó hazai meccsén a Forray-tanítványok. A feladat nehéz, de a küzdeni akarás és győzelmi vágy, valamint a kecskeméti szurkolók kitartó támogatása nagy erőt ad a csapatnak.

-  A kulcskérdés az lesz, hogy pontosan milyen összeállításban is tudjuk fogadni az Albát - vezette fel Forray Gábor vezetőedző. - Vannak a vágyálmok, illetve a realitások. Vannak csapatok, akiknél egy kosárlabdázó hiánya is komoly fejtörést okoz, nálunk ez a szám magasabb, de mi nem ezzel foglalkozunk, hanem azzal, hogy akik pályára lépnek, azok a maximumot adják ki magukból. Így volt ez az első meccsen is, és szombaton is így lesz. Természetesen győzni szeretnénk, hiszen a rájátszásban a hazai pályát eddig megvédtük, sem a Szolnok, sem a Körmend nem tudott nyerni a Messzi István sportcsarnokban. Szurkolóinknak köszönöm, hogy Székesfehérváron is támogattak minket. A buzdításukra most is rendkívül nagy szükségünk lesz. Mi mindent megteszünk, hogy jövő héten, a harmadik mérkőzésen dőljön el a bronzérem sorsa - mondta a tréner.

 

 

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Alba Fehérvár
Tippmix Férfi NBI A-csoport, rájátszás 3. helyért, 2. meccs
2022. június 18. szombat 18:00
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Goda László, Farkas Gábor
MKOSZ ellenőr: Téczely Tamás

Az egyik fél két győzelméig tartó párharc állása 1-0 az Alba Fehérvárnak.  


Szurkolói információk

Ismét lesz "van egy dobásod" játék. Részletekért kattints IDE!

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés előtt jelentős forgalom várható a sportcsarnok környékén. Ezért arra kérünk mindenkit, hogyha teheti, pénteken váltsa meg jegyét a meccsre. Ezt 15 és 18 óra között tehetik meg a Messzi István sportcsarnok jegypénztárában. Köszönjük szíves megértésüket!

A jegyárak változatlanok maradtak: a felnőtt jegy 1500 forintba kerül, a nyugdíjasok és diákok pedig 1000 forintért vásárolhatják meg a tiketteket. Hatéves kor alatt a mérkőzés látogatása díjmentes.

A meccsnapon a jegypénztár 16:30-tól nyit.

Szerző: Komáromy András, 22-06-16 16:00

Kapcsolódó dokumentumok