Idegenben is a győzelem a cél az OSE ellen

Szombaton Oroszlányban folytatódik a bajnoki pontvadászat a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára.

Az alapszakasz 5. fordulójában már sikerült a Messzi István sportcsarnokban legyőzni az OSE Lionst, és természetesen most is ez a cél. Az összecsapás azonban egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek.

-Az oroszlányi csarnokban senkinek nem könnyű, hiszen egy különleges atmoszférája van, az OSE szurkolói űzik-hajtják a csapatukat - nyilatkozta Forray Gábor vezetőedző. - A keretük nagyon masszív, hiszen három válogatott légiósuk van (bolgár, szlovák, szlovén) és még mellettük két amerikai is. A magyar kosárlabdázók között Ruják András és Molnár Márton válogatott kerettagok, Garamvölgyi pedig dörzsölt játékos. Nyolc felnőttel rendelkeznek így tehát, plusz a fiatalok, akik az U23-as szabály szerint játszanak. Komoly célokat tűztek ki maguk elé. A nyolccsapatos kupadöntőbe viszont nem sikerült bejutniuk, és a bajnoki pontvadászatban is jobb szereplésre számítottak,  így biztosan mindent egy lapra feltéve fognak küzdeni ellenünk. Ami minket illet, a gondjaink nem enyhültek, de jelen állás szerint nem is szaporodtak. Ugyanazzal a kerettel megyünk neki a szombati meccsnek, mint legutóbbi alkalommal is tettük. Eddig a csapat erőn felül teljesít a körülményeket tekintve. Minden idegenbeli sikernek dupla értéke van, ezért mindenféleképpen szeretnénk megszerezni a győzelmet, ezzel stabilizálva helyezésünket a középmezőnyben - zárta gondolatait a szakember.

MVM OSE Lions - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 18. forduló
2022. január 15., szombat 18.00 @ Krajnyik András sportcsarnok
Játékvezetők:Cziffra Csaba Zsolt, Nagy Viktor, Pozsonyi László
MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt


Szurkolói információk

Jegyértékesítés kizárólag a KTE irodában. Előzetes egyeztetés telefonon: Szórát Dorina +36 30 811 9168

A hatályos jogszabályok értelmében a mérkőzést 18 év feletti személyek kizárólag védettségi igazolvány birtokában látogathatják! Kiskorú szurkolók pedig kizárólag 18 év feletti, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel tekinthetik meg a mérkőzést a helyszínen. Maszk viselése kötelező!

A csarnok címe

Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok
2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 2. (Fő tér 2.)

GPS: 47.486844 18.316564

Szerző: Komáromy András, 22-01-13 16:22