Kezdődik a rájátszás!

Szerdán a Szolnok vendégeként kezdődik meg a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára a rájátszás negyeddöntője.

A középszakasz lezárását követően már a rájátszás küzdelmeire, a Szolnoki Olajbányászra fókuszált a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A párharc szerdán 18 órakor kezdődik a Tisza-partiaknál, az első hazai meccsünk pedig szombaton, 18:00-tól lesz a Messzi István sportcsarnokban. A rájátszás pontos menetrendje itt tekinthető meg.

- Egyetlen nap pihenőt kaptak a játékosok a kaposvári győzelmet követően, majd egyből kezdtük a felkészülést a Szolnok elleni párharcra – ismertette haditervét Forray Gábor vezetőedző. – Igyekeztünk fizikálisan helyére tenni a keretet, a sérültjeink pedig rehabilitációs munkát végeztek. Most pedig már a taktikáé a főszerep, szeretnénk az Olajbányász ellen meglepetést okozni. Nem feltartott kézzel megyünk neki a párharcnak, a lehető legjobb tudásunkat adva akarjuk megmutatni, hogy megérdemelten vagyunk ott a legjobb nyolc között a bajnokságban.

Háromszor már összecsaptak a Szolnokkal, így mondhatni már sok tapasztalat van velük kapcsolatban. Mi az a stratégia, ami eredményes lehet a kupagyőztessel szemben?

- Az eddigi összes meccsünkön abszolút partiban voltunk velük, annak ellenére, hogy ők voltak az esélyesei mindig a találkozóknak – mutatott rá a tréner. - Most sem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a mostani, három győzelemig tartó párharcban is az ő továbbjutásokra tippelnének a legtöbben. A legutóbbi, kupa elődöntőn is bizonyítottuk, hogy ismerjük az erősségeiket, és tudunk eredményesen kosárlabdázni ellenük. 40 percen át tartó koncentrációra lesz szükség az összes mérkőzésen ellenük. A Szolnok annyira jó csapat, ha egy kicsit is alábbhagy a figyelmünk, akkor azt kegyetlenül megbüntetik. Tehát mindvégig be kell tartanunk a megbeszéltek, csak akkor lehet esélyünk. Masszív védekezésük van, minden pontért meg kell szenvednie az ellenfeleiknek. A mi védelmünk megszervezése is különösen fontos lesz. Ha nem engedjük, hogy könnyű kosarakat szerezzenek, akkor izgalmas párharcnak lehetnek szemtanúi szurkolóink. Az ő segítségükre, támogatásukra óriási szükségünk lesz. Bízom benne, hogy Tiszaligetbe, és a Messzi István sportcsarnokba is nagyon sokan eljönnek majd a mérkőzésekre buzdítani minket!

Szolnoki Olajbányász - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 
Tippmix Férfi NBI A-csoport, rájátszás negyeddöntő 1. meccs
2022. május 18., szerda 18:00
Szolnok, Tiszaligeti sportcsarnok
Játékvezetők: 
MKOSZ ellenőr:

A párharc az egyik csapat három győzelméig tart.


Szurkolói információk

A csarnok címe: 5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány

Helyszíni jegyértékesítés nem lesz. Online jegyvásárlás az eventim.hu oldalon ide kattintva.

KÉRJÜK SZURKOLÓINKAT, HOGY CSAK A VENDÉG KATEGÓRIÁJÚ JEGYEK KÖZÜL VÁSÁROLJANAK!
Aki nem a megfelelő szektorba vásárolja a jegyét, számolhat a mérkőzésről való azonnali kivezetéssel!

Összesen 110 jegyet értékesítenek a kecskeméti szurkolóknak. A vendég belépőjegyek ára egységesen 2.400 Ft. 

 

Szerző: Komáromy András, 22-05-16 11:19