Mindent megteszünk Pécsen az újabb idegenbeli győzelemért

Három komoly erőfelmérő vár a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétre a következő periódusban. Az első állomás szerdán Pécsen lesz, majd szombaton hazai környezetben az OSE Lions lesz az ellenfél. Jövő héten pedig az Alba Fehérvárhoz utazik a csapat.

A baranyai gárda az éllovasok ellen kezdte meg a bajnokságot (Falco, DEAC), és mindkétszer 20 pont feletti vereséget szenvedtek. A hétvégi fordulóban javítottak mérlegükön, és pontokban gazdag összecsapáson fektették két vállra a Nyíregyházát. 

Az átalakuló pécsi csapatba a nyáron Bíró Olivér,  Ivosev Tamás, Illés Máté, Doktor Péter, és három amerikai légiós Michael Bryson, Justin Gordon és Samajae Haynes-Jones érkezett. Emellett sikerült megtartani az előző szezonban 15,8 pontot, 6,6 lepattanót és 1,9 gólpasszt átlagoló Veljko Brkicset, aki ebben szezonban is erőssége lehet az együttesnek.

Nehéznek ígérkezik tehát a pécsi összecsapás, Váradi Kornél vezetőedző így látja az esélyeket:

-A pécsiek most egy idegenbeli győzelemmel a hátuk mögött fogadnak minket, biztos vagyok benne, hogy nehéz meccs vár ránk, hazai közönségük előtt bizonyítani akarnak majd. Magas tempót diktálnak, gyors, atletikus csapatról van szó. Ismételten az lesz a kulcsa a meccsnek, hogy a saját ritmusunkban tudjunk kosárlabdázni, illetve a légiósaikat kontrollálni tudjuk. Több szerkezetben is tudnak játszani, ezekre mind felkészülünk. A szombati győzelem sokat kivett belőlünk, rendkívül fizikális mérkőzés volt, így a regeneráció és a taktikai elemek vannak most fókuszban. Mindent megteszünk egy újabb idegenbeli sikerért, ehhez a maximumot kell majd nyújtanunk szerdán a Lauber Dezső sportcsarnokban.

 

PVSK Veolia - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 4. forduló
2021.10.06., szerda 18:00 @ Lauber Dezső sportcsarnok
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Goda László, Horváth Csongor Béla
MKOSZ ellenőr: Schäffer Béla Róbert

 


Jegyinformációk a kecskeméti szurkolók részére

A szerdai mérkőzésen a diák és nyugdíjas jegyek 1000 forintba, a felnőtt tikketek 1500 forintba fognak kerülni. FONTOS, HOGY CSAK BANKKÁRTYÁVAL LEHET FIZETNI!

A vendégek számára biztosított pénztár a csarnok északi oldalán található.

Védettségi igazolvány és fényképes személyazonosító igazolvány bemutatása kötelező.

 

Szerző: Komáromy András, 21-10-05 09:32