Nem téveszthet meg minket a ZTE eddigi szereplése

Kedden 18 órakor Zalaegerszegen lép pályára a bajnokság 3. fordulójában a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. 

A ZTE kérésére nem a hétvégén, hanem kedden rendezik a bajnoki meccset. A vendéglátók eddig két meccsükből egyet sem tudtak megnyerni, ám ezidáig sérülésekkel küszködtek többen is keretükből. Várhatóan már kiegészülve fogadják a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétet. 

Forray Gábor, a Kecskemét vezetőedzője ennek fényében egy rendkívül kemény ütközetre számít.

-Nem akartam, hogy kiessünk a meccsritmusból, ezért volt egy edzőmeccs egymás között - mondta Forray. - Jobban szeretem, ha a menetrendben nincsenek nagyobb szünetek, de most így hozta az élet, ehhez kellett alkalmazkodnunk.  Mint az köztudott, elvesztettük sérülés miatt csapatkapitányunkat, Wittmann Krisztiánt. Őt házon belül igyekszünk helyettesíteni. A fiatalokra fog nagyobb szerep hárulni. Nem szabad, hogy megtévesszen minket, hogy a ZTE két vereséggel nyitotta a bajnokságot. Számukra kedvező volt, hogy nem a hétvégén játszottunk, tudták rendezni soraikat. Úgy készülünk, hogy a legerősebb kerettel fognak felállni ellenünk. Nagyon jó együttest hoztak össze, én szerintem ott lesznek a rájátszásban majd. Rendezetlen védelem ellen életveszélyesek a tranzíciós játékaik. Erős az az alsó posztjuk, ott Tóth Ádám hatékonyan kosárlabdázik. Irányító poszton Hicks bontja a védelmet, és adja a gólpasszokat. Légiósaik egytől egyik kiváló kosárlabdázók:  Mishula és Green extra kinti dobók. A litván Lekunas pedig nem elsősorban a pontjaival, hanem inkább védekezésével ad energiát a társainak. A magyar magban is vannak korosztályos, és felnőtt válogatottig eljutó játékosok. Keller Iván meghatározó alakja csapatuknak, Tóthtal kiegyensúlyozott teljesítményt hoznak. Többfajta védekezést alkalmaznak, erre fel kell készülnünk, hogy meccs közben jól tudjunk reagálni a változtatásokra. Kemény ütközetre számítok. Szeretnénk meglepetést okozni, és győzelemmel hazatérni Göcsejből.   

Zalakerámia ZTE KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 3. forduló
2023. október 17., kedd 18:00 - Zalaegerszeg Városi Sportcsarnok
Játékvezetők:
MKOSZ ellenőr: 

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.

Élő közvetítés a felnőtt meccsről a MindiGO-n előfizetés után.


Szurkolói információk

A Zalakerámia ZTE KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét NBI A-csoportos mérkőzésre a vendégszurkolók az alábbi linken tudják megvásárolni belépőjegyüket a D3 szektorba, 2023.10.17. 16:00-ig. A vendégjegyek egységesen 3.000 Ft-ba kerülnek.

https://jegy.ztekosar.hu/jegyvasarlas/51

 A ZTE 150 jegyben maximalizálta az eladható vendégbelépőket és ezek megvásárlására kizárólag online van lehetőség (a helyszínen már nem vehetnek belépőt). 

Zalaegerszeg Városi Sportcsarnok
 ÚTVONALTERV

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Stadion utca 3.

Szerző: Komáromy András, 23-10-15 13:26