Sok fog múlni a dobóformán

A jelenleg dobogós ZTE ellen csap össze pénteken hazai pályán a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét.

A két együttes első alapszakasz mérkőzésén a zalaiak nyertek (94-80), így a visszavágás vágya is fűti a kecskeméti férfi kosárlabdázókat. 

A ZTE a 3. helyen áll jelenleg a tabellán (8 győzelem, 7 vereség), ám mögöttük még három együttes áll azonos mérleggel (Szolnok, DEAC, Sopron). A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét most a pontvadászat alsó felében található (5 győzelem, 10 vereség), ám egy hazai sikerrel nagyot ugorhatnának felfelé, ami jól mutatja, mennyire kiélezett a 2023-24-es bajnoki évad.

Ivkovic Stojan szakmai igazgató szerint apróságokon fog múlni ezúttal is a győztes csapat kiléte.

- A Zalaegerszeg ellen is ugyanúgy készülünk, elemeztük a játékukat - nyilatkozta Ivkovic Stojan. - Úgy gondolom, hogy erre a meccsre is igaz lesz, hogy nüanszok fognak dönteni. A dobóformán sok fog múlni, ez a zsinórban három megnyert meccsen be is igazolódott, és a DEAC ellen is, ha picivel pontosabbak vagyunk, akkor nyerhettünk volna. Dr. Csont nem volt boldog, hogy kikaptunk. Meg kell tanulni nyerni azokat a csatákat is, amikor nem úgy dobunk, mint azt várnánk magunktól. Szurkolóink támogatása elengedhetetlen ahhoz, hogy újra győzni tudjunk. Legutóbb is fantasztikus atmoszférát varázsoltak a csarnokban. Bízom benne, hogy most is sokan itt lesznek pénteken a ZTE ellen, kitartanak mellettünk.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Zalakerámia ZTE KK
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 16. forduló
2024. január 12., péntek 18:00 - Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Kapitány Gellért, Lengyel Ádám József
MKOSZ ellenőr: Balogh László György

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.


Szurkolói információk

Most is lesz van egy dobásod játék, részletek itt 

Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 24-01-10 16:15

Kapcsolódó dokumentumok