Sorsdöntő meccs előtt

Sorsdöntő csata lesz a szerdai a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára a Kaposvár ellen. Győzelem esetén a hírös városiak biztosíthatják bennmaradásukat az élvonalban. 

Fájó volt a Szeged elleni vereség. Hogyan tudták megemészteni?

-A Szeged elleni meccs előtt is tudtuk, hogy meg kell vernünk a Kaposvárt is, hogy kiharcoljuk a bennmaradást – nyilatkozta Ivkovic Stojan szakmai igazgató. - Idáig három meccset játszottunk ellenük, kétszer mi tudtunk győztesen kikerülni. Úgy gondolom, hogy most szerdán így lesz tiszta és egyértelmű, hogy amelyik csapat nyer, az tudja folytatni az élvonalban. Nincs dráma, higgadtan és sok munkával készülünk a szerdai ütközetre.

Szerdán sorsdöntő meccs lesz a Kaposvár ellen. Hogyan éli meg ezt a helyzetet személy szerint?

-Továbbra is úgy vélem, hogy amit lehetett, azt kihoztuk magunkból. Nyertünk nagyon fontos csatákat, sikerült összekapni magunkat. Kivívtuk azt a szituációt, hogy hazai pályán dönthetjük el a bennmaradás kérdését. Ez meccs nem lesz semmivel sem másabb, mint az eddigiek edzői karrierem során. Én nyugodt vagyok, mert tudom, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, becsületesen dolgozunk. Korábban már nyilatkoztam, hogy nincs rossz játékos, csak rossz edző. Most kiderül, hogy nálunk rossz-e az edző, vagy sem. Nyilvánvaló, hogy én leszek a felelős, bárhogy is alakul a végén. Bízom a csapatban, és abban a szisztémában, amit 12 éve építünk szigorú elvek mentén. Ismétlem, a végén a teljes felelősség az enyém lesz, nem másé.

 

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kometa Kaposvári KK
Tippmix Férfi NBI A-csoport playout, 9. forduló 
2024. május 15., szerda 18:00 @ Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Praksch Péter, Goda László, Makrai Márton
MKOSZ ellenőr: Dr. Páli Kálmán

Szurkolói információk

Most is lesz van egy dobásod játék, részletek itt 

Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András, 24-05-13 17:52

Kapcsolódó dokumentumok