Szombaton megkezdjük Körmenden az alsóházi csatákat

A playout a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára szombaton az Egis Körmend vendégeként kezdődik meg.

Az alapszakaszban mindkét mérkőzésen hazai győzelem született, tehát az egymás elleni idei mérleg 1-1. A vasiakat szinte az egész kosárlabda szakma a rájátszásba várta, ám az utolsó öt fordulóban egyszer sem tudták győztesen elhagyni a pályát, így a 10. helyen zárták a bajnokság első szakaszát. 

Ivkovic Stojan szakmai igazgató szerint a csapatmorál kiváló, és ez komoly fegyvertény lehet a szezon hátralévő részére.

- Számomra ismeretlen terepre érkezünk 30 év után - kezdte Ivkovic Stojan.  -Az első öt meccsből négyet idegenben fogunk játszani, ez majd elválik, hogy jó vagy rossz lesz számunkra. Én bízom a csapatban, a játékosokban, ezért sem változtattunk. Mindenki elkötelezett Kecskemét iránt. Nem azt várják a játékosok, hogy mikor lesz vége a bajnokságnak, hanem azért dolgoznak, hogy az A-ligában maradjon a csapat. Ezért úgy gondolom, ebben lépéselőnyben vagyunk jó pár csapattal szemben.  Látok rá komoly esélyt, hogy a playoutban jól szerepeljünk. Alig várom, hogy Bebes Pista bácsival találkozzam. Továbbá gratulálok Ferencz Csabának az új szerepéhez a közéletben. Remélem sok sikere lesz neki képviselőként. Szurkolóink támogatására ezúttal is nagyon számítunk - zárta gondolatait.

Egis Körmend - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport playout, 1. forduló
2024. április 13., szombat 18:00 @ Körmendi Sportcsarnok
Játékvezetők: Benczur Tamás, Fodor Attila, Földesi Ádám
MKOSZ ellenőr: dr. Gincsai János Péter

Élő közvetítés a felnőtt meccsről a MindiGO-n előfizetés után.

>>> Szurkolói információk ide kattintva <<<

Szerző: Komáromy András, 24-04-11 15:59